Lomilta palailtu Seinikselle

Olin Turussa kotona lomailemassa helteiden aikaan. Koko kesän niitä sai odottaa ja kyllä mä nautin kun sai sitä kaivattua lämpöä. Turussa meillä on aivan ihana iso piha, missä voi ottaa rajatonta rusketusta ja harrastan mm. nakujoogaa ja kevyet kuntoilutkin gymstickillä, painoilla ja kuminauhoilla tuli tehtyä ulkona. Kuvia tuli aika paljon, mutta ne on mulla puhelimessa, joka ei suostu siirtään niitä mailiin ja koko puhelinki on nyt elvytyksen alla :D Mun loma oli ns. yrittäjän loma eli joka päivä tein töitä :D Normi duunari on tuollasesta varmaan ihan kauhuissaan, mut yrittäjille se on ihan normaalia. Nyt työstetään nettikauppoja ja seuraava on Öky-Mega-Bling ja sitä on kyllä kiva työstää. Olin silti ihan loma fiiliksis, esim yx päivä tein jonku loma päivityksen instagramiin ja sit ku aloin kelaan, et mitä oon sinä päivänä tehny, niin olin tehny koneel töitä jonku 5-6 tuntia (en tiiä, ku en kattonu kelloo, ku olin lomalla :D) sit nauttinut päivän auringossa ja touhuillut vaikka mitä ja illalla sit taas hetki töitä. Siitähän se normi mittanen työpäivä taas muodostuki huomaamatta. Kun on hyvä hööki päällä, niin ei sitä ajan kulumista edes huomaa, eikä tunnu siltä et tekis töitä. Se juttu on se vapaus. Sit nettikauppa työ on kyllä hauska lisä, täysin erilainen työ, mitä oon koskaan aiemmin tehnyt, kun oon aina ollu asiakaspalvelussa. Sit välillä oikeen naurattaa mikä työtiimi ollaan Sammyn kans, ollaan monessa asiassa tosi vastakohdat toisille, se mitä toinen osaa tai oikeen loistaa, niin se on toisen heikkous jne :) Et hyvin sujuu yhteistyö ja tehtävä jaot on muodostunu aivan luonnostaan. Nyt alkaa olemaan kyllä hyvin vapautta, vaikka tiedän, että vielä hyvin vähän, mitä sitä tulee vielä joskus olemaan. Sopii mulle <3

Seinäjoelle olen palannut töihin ja sama ihana vapaus teema jatkuu, on mulla täällä kyllä ihanat asiakkaat, täytyy sanoa <3 Oon ollut kyllä niin tyytyväinen, tosin tunnen taas jonku oudon muutostarpeen nahoissani ja itseasiassa Turussa heti alku lomasta sain yhen idean ja se tuli niin voimalla, et laitoin heti tuulemaan. Se on oikeestaan jo vuosia vanha idea, mut sillon konsepti oli täysin hakusessa, nyt se on valmiina. Nyt kuulostelen fiiliksiä, et tarviiko mun se tosiaan toteuttaa.

Tässä muutamat kuvat ja loput tulee myöhemmin <3 Toisessa kuvassa kidutan itteeni vyöhyketerapia tikun kans, on muutes tehokasta hoitoa :)

20150823 144849-1


20150811 125755

Hyvää syksyn alkua ja viikonloppua! <3

<3 Misu

Copyright © 2008-2014 Misu.fi | Site by Sammy.